fbpx
+31850608681

Dromen durven doen

Zietimmerman hier; de lancering van het KnowVision Magazine is een feit! Het was uiteindelijk simpelweg “Dromen durven doen”.

Dat had even een zetje nodig, want als een goede vakvrouw ben ik natuurlijk net als die timmerman; een perfect product bij de klant en thuis hangt zijn vrouw de schilderijtjes op!

Dus van al die adviezen die ik als CrisisCoach en CrissManager blaat, komen er op eigen honk weinig terecht.
Ik denk dan nog wel eens van “zou ik zelf ook moeten doen”, maar die gedachte is natuurlijk allang weer vervlogen als ik achter mijn eigen laptop zit. Tot….. een dame waarmee ik regelmatig een “marketingboom” opzet, mij tot actie maande.

De creatieve uitspatting

schrijven - dromen durven doen

Het had even nodig en regelmatig was ik de focus kwijt, maar zij bleef triggeren….! Een magazine op mijn manier, zo het bij mij past en met accenten die bij mijn persoonlijkheid horen; dus helemaal in de KnowVision stijl!

Het was een heel apart proces; toelaten en afkeuren, schrijven en schrappen, een aanvulling van wat is en toch weer heel anders dan de website.
Het heeft mij humor gebracht, stof tot nadenken en een aparte interactie met mijn achterban.  “Gratis? Weggeven? Ik had het kunnen weten! Maar, kom op, Mary-Rose, het heeft grenzen!”

De dromen durven doen – jaren later

Was jaren geleden proza – in allerlei vormen – een dagelijkse uiting aan van-alles-en-nog-wat wat ik onderweg zag, hoorde en voelde, tegenwoordig lijk ik het te druk te hebben daar nog aandacht aan te besteden.

proza

Het magazine gaf mij de gelegenheid die hersenspinsels een plek te geven en nieuw leven in te blazen.
Niet op een prominente manier, maar “en passant” voor wie daar plezier aan beleefd of het anderzijds nodig heeft.

En wie weet waar dit weer toe leidt? Wie weet welke oude dromen nu hun weg gaan vinden?
Het is een beetje “Selling yourself the Dream” voor mij.

Dromen durven doen in proza

Niets van wat in het KnowVision Magazine staat is gekoppeld aan een bepaald KnowVision account of met een zekere cliënt in het achterhoofd!

Alles staat op zich en heeft mij een heerlijk creatief proces opgeleverd. Van “Business Tango” tot de link naar Mila’s gesprekje op Facebook, het zijn allemaal uitingen van een creatieve geest waar u van mag genieten!

KnowVision MagazineKnowVision in al haar facetten

In het magazine leest u de invalshoeken van KnowVision net even op een andere manier dan op de website.  Wat de één direct pakt, heeft voor een ander andere woorden nodig.
Wat voor u van toepassing is, kan ik niet weten.
Wel kan ik u, in KnowVision-stijl, laten kennismaken met uw mogelijkheden en wellicht anderen in uw omgeving beter (leren) begrijpen.

Niet iedere memo-lezer heeft een (te) zwaar rugzakje, sommigen willen simpelweg de tips & tricks kunnen toepassen in het bedrijf of vriendenkring. En dat is goed en een perfecte toepassing! Immers, het leven veranderen mogen we alleen voor onszelf verzinnen, begrip mogen we iedereen aanreiken.

En u? Welke dromen heeft u nodig te durven doen?

  • Wat mag dit magazine bij u losmaken?
  • Waarin mag het u steunen?
  • Wat mag het u brengen aan inzichten?
  • Aan welke herinneringen van oude dromen die u niet heeft durven te doen?

dromen

Nee, ik ga u niet verwijzen naar onze trainingen, coachingen of CrisisManagement, u kunt vast zelf wel bepalen in welke mate u uw ontwikkeling wilt ondersteunen.
Wat ik u wel ga adviseren; wat het ook bij u losmaakt…. doe er iets mee! U bent het waard; u zeker!

Gratis voor alle KnowVision memo-lezers!

Alle lezers, ook de reeds geabonneerde, krijgen de link naar het KnowVision Magazine aangeboden. Nieuwe inschrijvingen krijgen de link in de bevestigingsmail.

 

Dromen voeden, pamperen en UITVOEREN

Soms kunnen we een heleboel leren van mensen die een stuk jonger zijn. Soms hebben we het nodig van een teenager te horen hoe een DROOM tot realtiteit te brengen. Het heeft een heel land – en zelfs wereldwijd – in zijn greep gehad, de rechtbank en de pers bezig gehouden!

Allerlei mensen hadden allerlei meningen!

Allerlei pogingen werden ondernomen de teenager van het plan af te brengen. MAAR een doortastende geest laat zich niet afleiden en GAAT DOOR!

Dus mocht ik niet tot u kunnen doordringen om uw dromen te doen uitvoeren, misschien kan dit meisje het dan wel:

Aanvullende VLOG:

3 minuten video-aanvulling vanuit “Hit the road, Jack”

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

511 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Raakt dit artikel u te heftig? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi