fbpx
+31850608681

De nazomer blues

mnazomer bluesNazomer blues heeft zowel leuke als minder leuke kanten.
De één geniet van de sporadische zonnestralen onder een plaid op een terrasje, terwijl de ander zich druk maakt omdat de blaadjes gaan vallen, de cv weer moet werken en de wintergarderobe zijn plaats in gaat nemen in de klerenkast.

De nazomer blues heeft met meer te maken dan de buitentemperatuur; het heeft te maken met onze geprogrammeerde gedachten; de afstellingen in ons brein én dat waarin wij geloven.

De nazomer blues en een business model, een familieportret en een vriendschapsstatus hebben alles met elkaar te maken. De vraag is alleen wat we ermee gaan doen.

Ieder mens wil genieten van de mooie momenten in het leven….,

maar wat die zijn, is voor ieder mens weer anders!

Hm, lastig?
Nee, hoor.
Uitdaging?
Hm, ja.
En nu?

Nu is het de hoogste tijd te bepalen wat wij willen; ieder voor zich en in ieder onderwerp van ons leven. De blues kan een prachtige melodie spelen in ons hoofd, waar we van kunnen genieten en waarop we kunnen gedijen, maar daarvoor hebben we wel te kiezen welke tonen we willen horen.

music-68719_640Die blues; wordt het een negatieve of positieve melodie?

Dat is een beslissing!
Zo simpel?
Inderdaad,…. als we NU met ons bewustzijn zouden beginnen, maar we zijn al jaren onderweg en in die tijd hebben we ervaring opgedaan in het samenstellen van onze gedachten en meestal is dat niet subliem.

Maar, dat is te testen!

Leeft u uw droomleven, heeft u uw droomtegoed op uw bankrekeningen en bent u professioneel daar waar u wilt zijn?
Niet?
Dan heeft uw brein nog niet echt begrepen wat u wilt? Toch?
Geen nood! We kunnen leren ons brein te vertellen wat we willen.

seagullAls we eens beginnen met het visualiseren van onze toekomst.

Iedere morgen en iedere avond (net voor het slapen gaan) met alles erop en eraan! Droom groot, droom met beeld, geluid en geur.

Ruikt u de zee als u zich voorstelt langs het strand te lopen in de ondergaande zon met het perfecte gezelschap langs uw zij en de meeuwen op de achtergrond met hun herkenbare schreeuw ter illustratie? Kunt u zich voorstellen dat u dat ieder voorjaar, zomeravond en de volgende nazomer weer gaat doen? Voelt u dat ook? Gelooft u dat echt? Tot in uw botten?

LamborghiniEn….

….kunt u zich dan ook voorstellen dat u het strand dan verlaat en uw reis naar huis aflegt in de auto van uw dromen? Met van alles erin, erop en eraan?

Weet u ook dat daar in dat dashboardkastje de uitnodigingen liggen van de mensen die bij u passen, feesten die u waardeert en voorstellingen die u graag bezoekt?

In de kleding die u daarvoor graag draagt, waarin u zich goed voelt en waarmee u de aandacht krijgt die u graag ontvangt?

 

relingKunt u zich ook voorstellen…

dat u in die auto terugrijdt naar het huis van uw dromen? Ingericht op uw persoonlijkheid met materialen en kleuren die u goeddoen? Met een verlichting waarin u kunt schitteren en een buitenafdeling die u absoluut kunt waarderen?

Waar u kunt genieten van de nazomerse zonnestralen en de schitterende volle manen kunt bewonderen in het gezelschap dat bij u past, apprecieert en de toekomst mee wilt delen?

Waar u de volgende dag opstaat en uw carrière gaat voeden met dat wat u als de beste kunt en waarvan u geniet? Waarin u zich conform de vooruitgang in de tijd ontwikkelt? Waarvan u aan het einde van de dag het gevoel hebt dat u uw dag goed besteedt hebt?

En dat….. iedere nacht voor het slapen gaan.

Bewaren

314 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Raakt dit artikel u te heftig? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Diensten vanuit ons netwerk

Dreamtags
pedicure-praktijk
viewnetix
huangdi