fbpx
+31850608681
Gezamenlijk persbericht Bistro de Bron / KnowVision

Gezamenlijk persbericht Bistro de Bron / KnowVision

Eten bij De Bron voorafgaand aan de Mindset Workshop in Het Boshuis

De achtergronden van Het Boshuis hebben impact gehad op Mary-Rose Kolkman (KnowVision coach & trainer). Na een indrukwekkende rondleiding door Martin Buitenhuis (Het Boshuis) besloot ze Klarenbeek de oostelijke evenknie te laten zijn voor haar befaamde Mindset Workshop.

Vanuit de historie at een groep cursisten voorafgaand aan de training samen op locatie. Maar Het Boshuis kan dat – uiteraard – niet bieden.
“Dan maar zonder.” was de snelle stelling van Kolkman.

Maar haar lijfspreuk “ What’s meant to be will always find its way” gaat ook hier op.
De Deventerse strandde op een goed moment bij Bistro de Bron om erachter te komen dat daar in de voorbijgaande jaren ingrijpende veranderingen hadden plaatsgevonden.

“Aangenaam verrast….” geeft ze aan en vervolgt “….gelijk een klik met Roy Zwierlink, gepassioneerde kok en eigenaar van dit magnifieke stekje. We hadden weinig woorden nodig om tot een prachtige, nieuwe samenwerking te komen.”

Zwierlink vult aan; “ De energie van mevrouw Kolkman sprak mij aan, haar enthousiasme over haar werk en workshops. Wij werken graag met ondernemers samen die zich ieder voor hun eigen vak vol enthousiasme inzetten, elk in hun eigen branche.
Zo divers onze gasten zijn, zo divers onze samenwerkingen. Juist die afwisseling maakt ons werk en ons vak zo mooi.”

Samen waren ze er dus snel uit

Deelnemers aan de KnowVision’s Mindset Workshop krijgen opnieuw de mogelijkheid vooraf te “landen” op een unieke locatie met aandacht voor ultieme voeding voor het lichaam voorafgaand aan de ultieme voeding voor het brein.

Tijdens de Mindset Workshop krijgen de deelnemers de mogelijkheid oude emoties “op te ruimen” en plaats te maken voor nieuwe plannen, dromen te activeren en actie te coördineren voor de volgende dag, week, maand via mindfulness en creatieve visualisatie.
Tevens wordt er een Feng Shui Water Puja gemaakt voor het activeren en onderhouden van focus.
Kolkman verbindt als coach / trainer en authentieke Feng Shui stylist de mindset op allerlei manieren richting toekomst en realisatie. Menig succes staat al op haar naam.

En die achtergronden van Het Boshuis?

Kolkman: “Uiteraard doen we daar iets mee. De vrijwilligers van Het Boshuis kunnen via Martin Buitenhuis hun speciale code krijgen en deelnemen tegen een korting van 27%. Mensen die zo’n prachtig project opzetten en onderhouden, verdienen een cadeautje.”

Opgave en info Mindset Workshop: www.webshop.knowvision.nl/product/mindset-workshop
Opgave workshop-diner: www.debron.nl/reserveren (factuurnummer vermelden voor workshopkorting)

De eerstvolgende Mindset Workshop is op 23 april 2018 start 20:00 uur

 

————————-NOOT VOOR REDACTIE NIET VOOR PUBLICATIE—————————-

Opvraagbaar via het contactformulier