fbpx
+31850608681
KnowVision Magazine 22-4-2016

KnowVision Magazine 22-4-2016

Magazine uitgegeven door KnowVision.

Het KnowVision Magazine is het antwoord op de vele vragen die het publiek niet openlijk wilde stellen via de Social Media, maar wel in persoonlijk contact.  Voor KnowVision, een organisatie uit Deventer,  een reden om daarmee aan de slag te gaan en middels deze uitgave de drempel voor slachtoffers van zedendelicten, ouders van teenagers en echtlieden die  op punt van scheiden staan, te verlagen met behoud van anonimiteit . Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid voor omstanders om beter geïnformeerd te worden van wat er bij de ander kan leven.

Mary-Rose Kolkman, KnowVision crisis coach en mindset trainer, heeft regelmatig met zware rugzakjes te maken. “Slachtoffers van zedendelicten, ouders  en scheidende partners willen meer en gerichte informatie over dat wat hen bezig houdt. ” aldus Kolkman. “Via het magazine geef ik een stukje van mijzelf bloot. De omlijstende proza introduceert de invalshoeken  van de onderwerpen en mag de lezer laten nadenken, grinniken en informeren…” vervolgt  zij “… in een luchtige vorm. Alle artikelen zijn geschreven vanuit de therapeutische ervaring. ”

Het 18 pagina’s tellende full colour magazine is gratis voor de memolezers van KnowVision en wordt in downloadbare vorm aangeboden . Opgave kan via www.KnowVision.nl/knowvision-memo .

 
Downloadbaar persbericht