fbpx
+31 654 367536

Patty – Gouden tip

Jackpot na de gouden tipCoaching en affirmaties via een gouden tip!

Na een aantal lastige jaren, wat uiteindelijk leidde tot een behoorlijk verlies van mijzelf, kwam er een moment van ommekeer. Eigenlijk was er niet echt een keuze meer; letterlijk ‘op’.

Wat volgde was het besef en de wil dat ik hieraan iets wilde doen.

Het gevoel van iets doen werd ineens krachtiger ten opzichte van het maar blijven ondergaan of me te laten verslaan door gebeurtenissen.

Na een gouden tip en daaropvolgende gratis intake bij KnowVision Deventer, gekozen voor een serie coach-gesprekken met Mary-Rose Kolkman.

Een echte aanrader

Waarom? Haar snelle to-the-point (Daar ging het mis) en doeltreffende handelen/aanpak (Jij lost het op, ik help je maar ga niet met je zitten meehuilen) gecombineerd met haar vakkundige levenswijsheid, enthousiasme en warmte (Onthou: je staat vanaf nu niet meer alleen in je missie) en haar heerlijke grote dosis humor (Halloooo, is dit jouw soap?!)
Daarom dus. En het bleek te werken.

Van toen naar nu

Na het ‘zoeken’ volgde het ‘vinden’ (jackpot). En daarop volgde de echte beloning: opruimen! Met nog een cadeau; nieuwe inzichten. Dit vooral door continue training m.b.v. zeer effectieve ‘EHBO-regels’ van Mary-Rose. Door ze steeds weer toe te passen blijf je alert.

Naast de openbaring vooral ook een feest van  herkenning.

Want dat wat ik vroeger zo gemakkelijk van nature deed, was ik door alles wat ik meemaakte toch behoorlijk kwijtgeraakt. Het begrip ‘affirmaties‘ moet je anders ook maar eens googlen. Het is best ‘simpel’ om te doen, maar vraagt wel om inzet.
Maar dan is de beloning ook enorm.

De uitwerking is zo krachtig.

Goed oefenmateriaal dus om jezelf te blijven onderhouden maar ook fijn als het opnieuw weer een keer even tegenzit. Als voorbeeld noem ik graag het plaatsen van de simpele stip op je hand. Dit visualiseert eenvoudig de afspraak die je hebt met jezelf.

Meer hierover weten? www.knowvision.nl/contact of bel Mary-Rose gewoon.

 


 

Aanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleidAanvullende info

KnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken. Daarnaast ook ter bescherming van hun bedrijf, hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.
Dus ook met deze testimonial!

179 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *