fbpx
+31 654 367536

Mari – Selling yourself the Dream

Selling yourself the DreamHet menselijk brein vind ik een fascinerend ding.

Deze grijze massa met haar kronkels en neurologische impulsen stelt mij in staat om te analyseren, te dromen en te fantaseren.
Het kan mij angsten aanjagen, zelfvertrouwen geven, of zelfs beelden visualiseren die niet werkelijk bestaan. Fantastisch toch eigenlijk?
Voor iedereen die aan Selling yourself the Dream wil beginnen, kan ik het volgende zeggen: gebruik je brein, maar niet zoals normaal.
Laat alles een beetje los, en stel je met een flinke dosis vertrouwen open voor nieuwe neurologische impulsen. Of beter, laat je gebruikelijke brein maar gewoon thuis!

Mh, dat is misschien letterlijk gezien wat lastig…

Om het maar even uit te leggen, als je aan S.Y.T.D. begint, begin je met je visie op je doel. Je weet wat je wilt bereiken, en gaat ervoor. Maar, hoe bewust we deze afspraak ook met onszelf maken, het daadwerkelijk uitvoeren is een heel ander begrip.

Ons brein analyseert en droomt en fantaseert, en dat werkt niet altijd in jouw voordeel. Zelfs op momenten dat we er niet bewust van zijn, werkt ons brein nog door.
“Welkom in je onderbewustzijn!”, dat zou het toegangsbordje kunnen zijn van deze workshop.

Ervaring met Selling yourself the Dream

DreamZo heeft de workshop S.Y.T.D. mij meer inzicht gegeven dat het daadwerkelijk handelen veel gestuurd wordt vanuit het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn stuurt namelijk je focus, je concentratievermogen, je mindset, je overtuigingen en zeker je valkuilen.

Nee, van tevoren heb je inderdaad geen flauw benul wat je allemaal gaat tegenkomen in deze workshop. Sommige resultaten van deze workshop zijn namelijk helemaal niet meetbaar.
Zeker, doelen worden gesteld, en ook gehaald. Daar hoeft geen twijfel over te bestaan.

Maar dat doel, eenmaal gehaald, hoeft niet de belangrijkste les te zijn geweest. Ik kan er nog niet genoeg van krijgen, dus ik doe nog een keertje mee! Ik laat me graag nog een keer verrassen door mijn brein!

 

Ondernemer X. M.W. te E. (33)

 


 

Aanvullende infoAanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleid

KnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken, terwijl ze nare dingen hebben meegemaakt. Daarnaast ook ter bescherming van hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.
Dit besluit geldt ook voor de testimonials aangaande de KnowVision Trainingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

391 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *