fbpx
+31 654 367536

Rianne; ze nam mij serieus

Vrijheid door een serieus gesprekSerieus; ik heb jarenlang therapie gehad vanwege de incestueuze verkrachtingen door zowel mijn vader als broer en de ontkenning door mijn moeder…. veertig jaar geleden, maar ondanks al die therapieën ging het nog steeds niet goed; slecht slapen, opgekropte woede en een onveilig gevoel.

Ik kende haar naam en reputatie

Ik had Mary-Rose een paar keer in de verte gezien, een handje gegeven, maar niet inhoudelijk gesproken. Toen de kans kwam voor een gratis gesprek heb ik die met beide handen aangegrepen.

Dat het telefonisch was, maakte het voor mij makkelijker.

Ze gaf mij een veilig, maar ook een vertrouwd gevoel. Ook hoe zij met mij praatte; niet zo van “de therapeut” en dat je het daar maar mee moet doen. Nee, ze kwam heel prettig over.

Ze nam mij echt serieus

Ze gaf mij de kans om dingen te kunnen zeggen. Tijdens dat gesprek ging er een bepaalde druk van mij af. Ineens moest ik alles eruit gooien; het vloeide er gewoon uit. Dat was echt heel apart. Ik heb erover gepraat met iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken. De druk op mijn schouders, waar ik al jarenlang mee liep, viel weg.

Ook nadat we al opgehangen hadden, was het nog steeds heel fijn. De opluchting, die druk, dat was gewoon weg. Dat was heel bizar, maar het was gewoon weg. Voor het eerst sinds jaren, heb ik die nacht heel goed geslapen. Ik ben er ook in mijn slaap niet mee bezig geweest, dat gebeurt anders wel.

Effecten

Sinds dat gesprek kijk ik positiever naar mijzelf, naar alles eigenlijk. Ik voel mij sterker en denk ook meer aan mijzelf. Dat heb ik heel lang niet gehad.
Ik heb er een hele tijd mee gelopen dat het mijn schuld was, dat ik het veroorzaakt had. Dat heb ik nu losgelaten.

Ik kan Mary-Rose iedereen aanbevelen die iets moeilijks heeft meegemaakt.

 

Rianne (53)

 


 

Aanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleidAanvullende info

KnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken, terwijl ze nare dingen hebben meegemaakt. Daarnaast ook ter bescherming van hun bedrijf, hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.
Zo ook met deze testimonial – juist deze!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

414 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *