fbpx
+31 654 367536

Sascha – Telefoon Training

teletrainingTeleTraining met resultaat

Enthousiasme en leergierigheid verdringen elkaar tijdens deze TeleTraining om zo snel mogelijk alle lessen in de praktijk te willen brengen.

Voor iedereen die denkt dat je aan de telefoon hetzelfde communiceert als wanneer je elkaar kunt zien, zal de telefoon training aanvoelen alsof je met je neus keihard tegen een muur van beton oploopt.

Binnen 5 minuten….

Binnen vijf minuten na de start van de training had ik de neiging dieper in mijn stoel weg te kruipen van schaamte. Het is een prettige confrontatie met de fouten die velen van ons maken aan de telefoon.

Communiceren met een blinde werd gezegd.

Wat zeg je letterlijk en wat hoort iemand anders? Visuele communicatie – en de non-verbale aspecten hiervan – vervallen. Je wordt je bewust van de effecten van je eigen communiceren en de winst of het verlies wat hiermee te behalen is.

Pijnlijk

Hoe pijnlijk het was om gewezen te worden op de fouten die je maakt, des te meer energie heb je aan het einde van de training. Enthousiasme en leergierigheid verdringen elkaar om zo snel mogelijk alle lessen in de praktijk te willen brengen. Wederzijds respect, duidelijkheid, actie en het maken van rapport, het komt allemaal aan bod.
Een vrachtwagenlading aan tips en trucs worden je geboden om je eigen telefoonskills te verbeteren.

Veelzijdig

Het is een Teletraining die zo veelzijdig is dat iedereen er profijt van kan hebben. Van topdirecteur tot vakkenvuller iedereen die wel eens een telefoon gebruikt, zal merken dat hij meer bereikt.

Al zou ik deze training tien keer doen, ik weet zeker dat ik tien keer nieuwe dingen hoor. Je eigen communicatie gaat zo onbewust dat het prettig is er eindelijk bewust aan te werken om het nog beter te laten worden.

 


 

 

Aanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleid

Aanvullende infoKnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken, terwijl ze nare dingen hebben meegemaakt. Daarnaast ook ter bescherming van hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.
Dit besluit geldt ook voor de testimonials aangaande de KnowVision Trainingen.

447 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *