fbpx
+31 654 367536

Lifestyle reDesign – workshopcursus en doe-training

Lifestyle Design

Wat in Lifestyle reDesign aan de orde komt, is ook sidekickmateriaal

Wanneer mensen door mij gecoacht worden, komen de ingrediënten van de Lifestyle reDesgin Workshops vroeg of laat aan de orde.

Regelmatig “keur” ik de kleding via een app, terwijl ik met anderen ook ga shoppen! Dat lijkt wellicht buiten mijn terrein te vallen, maar niets is  minder waar!

Immers, onze kleding, haardracht, make up, maar ook (bedrijfs)meubilair is een onderdeel van onze communicatie.

Ook onze werktijden, onze gesprekspartners, ons netwerk en onze manier van werken vormt een onderdeel van onze communicatie en levensstijl!

De praktijk

Wanneer mensen een eigen stijl gaan creëren – al dan niet met Feng Shui Lifestyle in het achterhoofd – wordt regelmatig de kreet geuit “Ik heb een vuilniswagen nodig; niets past nog bij mij!”.

En dan is er werk aan de winkel; puinruimen, nieuwe levensstijl en een nieuwe manier van extern communiceren.

Een prachtig proces dat met veel humor (maar soms ook tranen) gepaard gaat om dat wat stoort eerst eens een andere “look” te geven, positie te zoeken of op te slaan.

De kunst is zo min mogelijk geld uit te geven voor wat later toch niet “HET” blijkt te zijn.

Het geeft zoveel mogelijkheden voor uw persoonlijke ontwikkeling, want…

lift in het universele winkelcentrum

Indoctrinatie en duplicatiegedrag beïnvloeden uw Lifestyle Design op zijn minst negatief.

Deze twee items laten zich effectief uitschakelen via KnowVision’s Lifestyle reDesign Workshopcursus. Stap voor stap ontdekt u uw eigen valkuilen en krachtbronnen en kunt u die doelmatig onderhanden nemen en inzetten.

Het is een echte workshop… een doe-training.

Dus er ter plekke mee aan de slag via knip-, plak- en uitzoekwerk op persoonlijkheidsniveau. Open de universele winkelcentra voor uw persoonlijkheid! En laat dus niets uw wensen of ultieme levensstijl beïnvloeden, volg het proces en geniet van uw mogelijkheden!

Het is de start van een reeks ultieme afspraken met uzelf om erachter te komen wat, waar, wanneer, met wie en hoe u de rest van uw leven kunt genieten van uw ultieme mogelijkheden om uw dromen waar te maken en uw doelen te verwezenlijken! Uw onderbewuste antwoorden kunnen heel anders zijn dan u bewust doet of denkt.

Deze cursus opent de universele winkelcentra op een heel aparte manier voor uw persoonlijkheid!

De resultaten zullen u verbazen!

reizen in mogelijkheden

Via 6 invalshoeken krijgt u de kans uw bewustzijn te slim af te zijn

….en uw onderbewustzijn op een leuke en doeltreffende manier te prikkelen. Misschien heeft u daarmee dan genoeg in huis gehaald om uw lifestyle aan te passen aan uw persoonlijkheid. Wellicht is het precies wat u nodig heeft om u in contact te brengen met uw eigen kern om daar uit te halen wat er in zit!

 •     Wat is voor u belangrijk om……
 •     Wat doet u het liefst…..
 •     Wanneer boort u uw creativiteit aan…….
 •     Met wie werkt u het liefst …….
 •     Wat motiveert u…..
 •     Welke signalen geeft u ……

Het is een fantastische manier om te beginnen aan de boeiendste reis van uw leven: uzelf ontdekken en genieten van uw eigen mogelijkheden!

Schrijf nu in op de KnowVision memo’s,

ontvang het KnowVision Magazine

en krijg tijdig de data en informatie

over de Lifestyle reDesign Workshops!

weekeinde

Vanuit al uw karaktertrekken, emoties en talenten kunt u hiermee een (nieuwe) Lifestyle ontwikkelen die helemaal bij u past.

Velen vinden het een perfecte aanvulling op de KnowVision’s Workshop Mindset Trainen (Mindfullness met de KnowVision Notendop), anderen vonden het juist andersom; Mindset Workshop als een aanvulling op deze cursus. Een beetje de kip en het ei verhaal….

Ultieme mogelijkheden

U hoeft dus niet in coaching om ultiem te profiteren van de aanpassingen in uw lifestyle. Wellicht is dat helemaal niet nodig.

Of zoals een vriendin eens zei; “Het dal was niet diep, maar ik zat er wel helemaal in! Heb je niet een cursusje voor mij dat ik mijzelf wat beter leer kennen?”

Tuurlijk, heb ik die!

Interessant, maar hoe dan?

Persoonlijke aandacht is toch wel een pré!


Lifestyle reDesign kent een paar varianten; aan u wat bij u past;


Ontdekt tijdens de uitdagingen van 2020….

het gemak van overal en nergens!

Als online live-cursus

De start van deze Lifestyle reDesign Workshops zullen op een dagdeel in het weekeind  (tussen vrijdagavond en zondagavond) online plaatsvinden.

Tijdens die eerste online workshop wordt dezelfde inhoud gegeven als tijdens de live-workshops in de omgeving van Deventer.

Daarna volgen de (kortere) webinars om vervolgens af te sluiten met een Grand Finale.

Sinds het C-virus zich bij de start van 2020 verplaatste naar Europa zijn veel workshops en trainingen van KnowVision online gegaan via LiveWebinar.

Welke versie ook actueel is; u krijgt dus ruimschoots de kans om de opdrachten uit te werken.

Informatie over de planning ontvangt u via de KnowVision Memo’s.

Wanneer u die tijd van vroeger wilt verbinden met de tijd van nu….

Of goed voorbereid de toekomst ingaan!

Als vrienden-, broers / zussencursus of als a.s. levenspartners

Deze cursus is uitermate geschikt voor een besloten groep en kan ook op een eigen locatie of online gegeven worden. Het is een prachtige manier om elkaar ultiem te leren kennen.

 • Voor familieleden is het na de jeugdperiode van opgroeien en plagerijen op teenager-niveau een uitermate geschikte manier om een vernieuwd contact op te bouwen.
  Immers, als volwassenen bent u niet langer via het ouderlijk huis dagelijks aan elkaar verbonden en met deze workshopcursus kunt het contact “designen” passend bij elkaar.
 • Maar ook voor een nieuw samengestelde familie door de toevoeging van partners (en wellicht zelfs kinderen) is dit een prachtige manier om de oppervlakkige omgang met elkaar voorgoed af te schaffen.
 • Of een bedrijfstraining met een groep collegae….
 • Of als het toekomstige paar dat wil gaan samenwonen of trouwen. Dat is nog eens wat anders dan samen een tent of kerstboom opzetten; dat is inspelen op het leven!

Creëer uw eigen workshop.

Wanneer u de tijd voor reizen ontbreekt, uw agenda dwars ligt of u aan huis gekluisterd bent….?

Dan gaan we samen aan het werk; u daar, ik hier en het beeldscherm ertussen!

Als E-learning

U kunt starten wanneer u wilt (vanaf november 2020) en hoeft dus op niemand te wachten – geen aanpassingen in uw agenda te maken en u kunt aan deze workshopcursus compleet anoniem (voor de andere cursisten) deelnemen.

Deze cursus is ook uitermate geschikt voor mensen die het huis niet kunnen of durven te verlaten, mindervalide of invalide zijn. U krijgt alle kans uw uitdagingen op eigen terrein uit te denken of met de cursusleiding te overleggen, want….

…. U kunt het als een do-it-yourself-cursus doen, maar ook extra coaching inkopen tegen een gereduceerd tarief.

Met E-learning van KnowVision heeft u een volwaardig product dat u helemaal kunt aanpassen aan uw behoefte!

Optimale vrijheid voor u en “The sky is the limit”

Maak gebruik van ALLE ultieme mogelijkheden binnen deze prachtige workshopcursus!

Meer informatie in de webshop!