+31 654 367536

Coaching; training van de mindset

Mensen kiezen bewust voor coaching oftewel counseling.

Lifestyle start niet na “business hours”! Lifestyle is een onderdeel van iedere minuut van de dag, evenals gezondheid en karakter. Zo kunnen de dagelijkse beslommeringen uw carrière beïnvloeden en andersom. Dat kan jarenlang goed gaan tot het halfvolle glas ineens helemaal vol is en overstroomt.

Een paar invalshoeken:

  • coachingUw leven neemt eeen andere route dan u voor uzelf had bedacht.
  • Uw gezin en uw business zijn twee aparte eilandjes.
  • Uw stukgelopen relatie wordt een vechtscheiding.
  • Ziekte geeft wel heel cru het betrekkelijkheid van het leven aan.
  • Uw carriere neemt meer tijd in beslag dan goed voor u en uw gezin is.
  • Stress en onrust zijn de dagelijkse ingrediënten in uw bestaan.

Voelt u regelmatig de PANIEK, maar stopt u het – telkens weer – direct weg?
Om gewoon, nou ja, uw werk te doen?

QUOTE:    U kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.    –    Albert Einstein

trauma-verwerkenLastige rugzakjes.

Voor het legen van een “rugzakje” – de dramatiek van het verleden – geeft coaching de mogelijkheid te sparren over uw gedachtegang, emoties en overtuigingen met een gericht doel.

We vinden het heel gewoon persoonlijke waarheden te verzamelen door wat we zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Vervolgens creëren we een gewoonte in onze gedachtegang en stapelen we de emoties op die wij ervaren. Dat veroorzaakt een geautomatiseerde reactie. Daar denken we niet meer over na.

Kinderlijke logica

Kinderen zijn vaak ad rem in hun communicatie en daarmee een oase aan mogelijkheden in coaching. Het bewuste en onbewuste denkpatroon laat zich makkelijker afkijken door een therapeut. Vaak zijn de trajecten korter en directer.

Iedere topsporter heeft een coach en ultiem in het leven staan is minstens topsport!

Coaching in de praktijk.

coaching-helpDoor onze reacties met een therapeut te analyseren tijdens de coaching, onze denkwijze onder de loep te nemen en ons duplicatiegedrag te herkennen, krijgen we de vrijheid om onze toekomst te wijzigen en ons hedendaags bestaan anders te beleven.

Mens-eigen veranderen we alleen iets wanneer het ons mateloos irriteert. Dat kan door een simpel voorval zijn of een dramatische gebeurtenis die ons triggert richting verlate inzichten, Eye-openers, de gemiste kansen en de ontbrekende eigenwaarde. (BLOGtip)
Het zijn signalen dat wij toe zijn aan verandering in onze onderbewust aangestuurde gewoontes.

Middels het trainen van onze mindset kunnen we de doelen die wij wensen te behalen naar ons toehalen.

Ga voor de toekomst – samen met al uw mogelijkheden!

Een coachingstraject aangepast aan u!

Passend bij uw persoonlijkheid en… uw verleden, heden en toekomst! Dat is enorm belangrijk, want we gaan aan het werk met het nu, met het waarom u doet zo u doet en de vraag…. hoe wilt u zijn?

Dat verleden laten we snel los; uw geschiedenis dient een instructie te zijn voor het op te ruimen afval.  Het is een leidraad voor de wonden van uw leven om ze te kunnen laten helen en u voor te bereiden op dat prachtige en machtige traject richting toekomst.

Uwat-heeft-u-nodigw communicatie geeft zoveel inzicht.

Tijdens de coachingen worden al uw uitdagingen, uw krachtbronnen en valkuilen besproken. We bekijken uw ultieme wensen versus de overeenkomsten met de huidige realiteit. Vanuit uw ultieme persoonlijke communicatie geeft u feilloos aan waar het u om gaat door;
– wat u zegt
– wat u doet
– hoe u doet
– hoe u communiceert met anderen
– wanneer u optimaal communiceert met uzelf
– en…. wanneer juist niet!

En dan…. alles wat u extern communiceert; bewust of onbewust – positief of negatief – en de indicatie van uw beleving!

Logica ten top en UIT met kommer en kwel!

Tijdens de coachingen worden communicatieve natuurwetten steeds meer duidelijk en hanteerbaar, zoals de wet van oorzaak en gevolg, de wet van aantrekkingskracht en de wet van attentie en energie. Immers, u als uniek individu kunt ervoor kiezen alle mogelijkheden positief te benutten.

Wanneer wij meer inzicht krijgen in onze mindset, ons functioneren en onze doelstellingen, kunnen we onze mindset bijstellen, onze functioneren afstellen en onze doelen instellen. Dat geeft vrijheid!

Focus van coaching: eruit halen wat erin zit!

men-801664_640U heeft amper de kans te inventariseren wat u met uw mindset belemmert, verhindert of onmogelijk acht. Pas wanneer uw mindset opschakelt naar de kracht van uw persoonlijkheid, krijgt u steeds meer helderheid over uw eigen kunnen.

Het hoeft (en kan) niet allemaal  ineens. U kunt met de mindset training iedere keer weer een stukje van de wat verzuurde taart vervangen! Want naarmate uw mindset verandert,  verandert u naar de kracht die origineel in uw persoonlijkheid zit. Dat kan invloed hebben op uw interesses, uw communicatie, uw voorkeuren…. er ligt een hele nieuwe wereld op u te wachten!

Het is aan u…..

 

De KnowVision Notendop

 


Persoon P – Gouden tip

Coaching en affirmaties via een gouden tip! Na een aantal lastige jaren, wat uiteindelijk leidde tot een behoorlijk verlies van mijzelf, kwam er ...