+31 654 367536

Specialisme

Mijn specialisme ligt in het realiseren van doelen en het opruimen van oude, onverwerkte emoties. U weet wel; die lastige, waar we niet omheen kunnen.

Als coach / trainer sta ik naast mijn cliënt aan te geven wanneer gasgeven, remmen en bijsturen. Op naar de toekomst en het succes!

Als sidekick manager sta ik naast de ondernemer om het op te lossen, de boel draaiende te houden en te voorkomen dat de ondernemer zich als een onbereikbaar eilandje gaat voelen. Dus aan de TOP zonder het in-uw-uppie-gevoel!

Specialisme is een combi van ervaring en kunde

Specialisme & Fantasie

Specialisme in de basis; analyse van de communicatie

Wat zegt en vertelt de cliënt zichzelf? Anderen? Bewust of onbewust?
Waar zit de crux?
Waar is diegene op een punt aangekomen dat het verleden zich inhaalt, niet meer loslaat en dé eventuele nieuwe start belemmert? Waar begint het ontmoedigingsbeleid?

Al deze vragen worden beantwoord in de “analyse” van de communicatie. De cliënt komt met een verhaal en wil van de inhoud af! De oplossing lijkt misschien simpel, maar als het zo simpel zou zijn komt diegene echt niet bij mij!

Mijn rollen; Hercule Poirot, Sherlock Holmes, Jessica Fletcher. Ach, de hele mikmak.

Ga voor het beste eindresultaat; u bent het waard!

PrismaHet doel en de weg er naar toe.

Uiteraard is alleen de eerste belangrijk bij aanvang en de laatste bij afsluiting. Toch blijken cliënten regelmatig een andere voorstelling van de weg te maken dan de realiteit uiteindelijk leert. Sommige dingen lijken moeilijk, terwijl ze makkelijk blijken te zijn en andersom.

Voor de begeleiding richting oplossing, verwerking en beleving is het van belang de weg te pleveien, zodat de cliënt de stappen durft te zetten. Samen gaan we ervoor! Samen hebben we een prestatie neer te zetten en dat vraagt vertrouwen! Vertrouwen vindt zich in empathie en begrip.

Mijn rollen: vertrouwenspersoon, trainer, neutralisator, katalysator

Het verleden verbannen uit de toekomst!

samenkomst van mogelijkhedenDe zwaardere onderwerpen.

De toekomst wacht geheel blanco op de meest ultieme invulling die de cliënt zich mag wensen. Mensen met zware achtergronden kunnen zich daar zelden een voorstelling van maken.

De meesten kunnen het leven van NU onmogelijk vrij invullen en hebben een (nieuw) gevoel van vrijheid in denken te leren ontwikkelen. Het is aan mij uit die waaier aan mogelijkheden te laten kiezen: stapje voor stapje.  Een kwestie van niet (meer) hoeven en moeten, maar mogen!

Mijn rollen: trainer, publiek, aanmoediger, juicher, meedenker, privé coach

Kinderen hebben niets met een vechtscheiding!

zeepbel

Vechtscheidingen vragen om een andere invalshoek

Na de analyse van de communicatie – met hooguit een paar nuanceverschillen per vechtscheiding – wordt er gekeken naar de kinderen, de toekomst en het leren omgaan met de nieuwe realiteiten.
Dan wordt het interessant! Want niemand is hetzelfde en ieder drama vraagt een unieke aanpak.
Het is mijn specialisme de emoties te pakken en de situatie te neutraliseren, zodat men met of zonder scheiding kan zeggen dat de periode leerzaam was voor de toekomst, de opvoeding van de kinderen en het creëren van een eigen manier van omgang.

Mijn rollen: neutralisator, onderhandelaar, vertrouweling, spiegel, romanticus, (vergader)hamer

Ga voor uw ultieme doel.

Minder kan altijd nog; ooit!

groeiSidekick Coaching & Management

Het is de uitdaging!
En die speurtocht!
Vervolgens het plan!
Geweldig….
Hierin gaat mijn aandacht naar de uitdaging / het bedrijf met de ondernemer te managen, terwijl er aandacht blijft voor het personeel, de leveranciers, de creatieve uitspattingen in de social media en alles wat men van de ondernemer gewend was voor hij (of de onderneming) van de leg raakte.

Het is mijn specialisme om – samen met alle hulp die mij vanuit de omgeving / werknemers geboden wordt – meer te bereiken dan in de aanvraag werd verwoord.

Mijn rollen; alle hiervoor genoemde rollen.

Wat als u uw dromen wilt waarmaken?

Is het dan kiezen of delen?

Niet per se! Maar ook: per se niet!

  • Sta actief aan het roer bij het ontwerpen van een nieuw levensplan!
  • Geniet optimaal van het leven en de relaties die u om u heen verzamelt!
  • Ruim dat puin weg: oude gewoontes onder de loep nemen en bepalen of die nog wel bij u passen!
  • Geef uw carrière extra impuls door als een krachtige persoonlijkheid met plezier te werken!

Voor u een droom?

 

Dan wordt het de hoogste tijd….?