fbpx
+31 654 367536

Workshops

Naast de managementondersteuningen, de persoonlijke coachingen en bedrijfsbegeleidingen van werknemers met en zonder een “rugzakje” is het ook mogelijk workshops en trainingen van KnowVision bij te wonen – om welke reden dan ook. Wellicht mist u dan de persoonlijke noot, maar het voegt anderzijds de wisselwerking en interactie van de groep toe!


oude schrift

Workshop Mindset trainen.

Deze avond geeft u alle kansen de wet van aantrekkingskracht optimaal in te zetten. Middels creatieve visualisatie op alfa niveau krijgt u de gelegenheid voor uzelf helder te maken wat u wel én wat u juist niet wilt. Tevens worden u technieken aangereikt om te starten met uw goalsetting en de realisatie van uw ultieme wensen.

Het realiseren van uw dromen begint bij het afstellen van uw gedachten!

Naar Workshop Mindset Trainen


telefonisch contact

Telefoon Training

Bij de Telefoon Training gaat het om de kwaliteit van uw communicatie terwijl u elkaar niet ziet. Wanneer u de trucjes uitprobeert, komen er nieuwe mogelijkheden en niet alleen aan de telefoon!
Via deze training kunt u de communicatie doeltreffend vergemakkelijker door uw uitgangskader anders neer te zetten.

De wereld vraagt een kwalitatief  hoog contact, zorg dat u voorbereid bent.

Uitgebreide info en aanmelden via webshop


lifestyle design

Lifestyle reDesign

Indoctrinatie en duplicatiegedrag beïnvloeden uw Lifestyle.

Om deze op een leuke en doeltreffende manier zo effectief mogelijk uit te schakelen heeft KnowVision de Lifestyle reDesign Workshopcursus ontwikkeld, een echte doe-training.
Een fantastische manier uw persoonlijkheid ultiem leren kennen!

Dupliceert u meer dan goed voor u is?

Naar Lifestyle reDesign

Yes! We just did it. De trainingen van Selling yourself the DreamSelling yourself the Dream

In deze cursus heeft u de kans uw dromen projectmatig waar te maken en tegelijkertijd uw persoonlijke ontwikkeling in banen te (blijven) leiden via toegankelijke trainingen.

De groep bestaat uit maximaal negen cursisten, zodat u de kans krijgt optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die de cursus u biedt of u nu uw bedrijf wilt uitbouwen of starten, een boek wilt schrijven en on-line cursus wilt lanceren of al die dromen die u ooit had wilt behalen…..

Naar Selling yourself your Dream


Seminar Lingen DEOp maat gesneden trainingen;

zoals “Frauen Seminar” in Lingen DE

Naast door ons samengestelde trainingen is het ook mogelijk als bedrijf of groep de onderwerpen aan te dragen en de kaders waarbinnen u de training(en) gegeven wilt hebben.

Zo was het “Frauen Seminar” in Lingen Duitsland een groot succes.
De dames hebben de kans gegrepen om halverwege een suggestie van mij in te voeren die de opdrachtgever niet genoemd had, maar ik wel aanvoelde.

Het is even wennen dat andere applaus in Duitsland, maar zelden zo diep binnengekomen!


Mari – Selling yourself the Dream

Het menselijk brein vind ik een fascinerend ding. Deze grijze massa met haar kronkels en neurologische impulsen stelt mij in staat om te analyseren, ...

Sascha – Telefoon Training

TeleTraining met resultaat Enthousiasme en leergierigheid verdringen elkaar tijdens deze TeleTraining om zo snel mogelijk alle lessen in de praktijk ...