fbpx
+31 654 367536

Jack: er zat een engeltje op mijn schouder

Jack's vaste uitspraak: er zat een engeltje op mijn schouder toen ik Mary-Rose beldeEr zat een engeltje op mijn schouder die mij zei haar te bellen….

Het was een innerlijk gevecht tot ik inderdaad de telefoon pakte om Mary-Rose te bellen en haar van mijn zelfmoordplannen op de hoogte te stellen. Dat was het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan!

Vreemd genoeg was ik niet bang dat Mary-Rose mijn telefoontje niet ernst zou nemen. Nee, ik wist dat ze er voor mij zou zijn!

Na dat telefoontje ging het allemaal snel; feitelijk heeft ze adequaat gehandeld voor ik mij kon bedenken.
Voor ik het wist zat ik bij haar in de auto – met Oom Agent op de achtergrond die ieder half uur de telefonische check deed of Mary-Rose veilig was.
Ach ja, ik heb in mijn leven nogal wat uitgevroten.

Ik was bang voor de consequenties

Ze had mij haar woord gegeven geen verdere alarmbellen te doen rinkelen. Toch was ik bang dat meerdere mensen het zouden horen. Dat was eigenlijk het gevaarlijke punt.

Die angst was ongegrond; ze heeft haar woord gehouden.

Zodra ik daar van overtuigd was, kwam het echte werk……. de urenlange gesprekken tijdens de nachtelijke boswandeling en de vele kilometers. Het was zwaar, heel zwaar, maar ook verhullend. Mary-Rose bleef die hele nacht een warme persoonlijkheid die rust, vertrouwen, positiviteit en openheid gaf. Ik heb haar toen van een kant leren kennen die ik nog niet kende.

Confrontatie was mijn grote probleem.

Maar tijdens en na die nacht heb ik geleerd daar niet meer bang voor te zijn. Zelfs nu heb ik nog profijt van die gesprekken; ik durf nu mensen te vertrouwen en mijzelf voor anderen (en mijzelf) open te stellen.
Ik begin steeds meer te bevatten wat zij die nacht teweeg heeft gebracht; hoe anders ik daarna met de dingen omga en dat zij met wat kleine details leken grote effecten heeft bereikt.

Ook daarna was Mary-Rose er voor mij.

Ik kon altijd even aankloppen, iets vragen en een beroep op haar doen.
Sinds die nacht heb ik Mary-Rose al menig keer aanbevolen als Trouble Shooter; een professional in de ruimste zin des woords. Het is haar op het lijf geschreven!

 

Jack. (46)

 


Aanvullende infoAanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleid

KnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken, terwijl ze nare dingen hebben meegemaakt. Daarnaast ook ter bescherming van hun bedrijf, hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.

Bewaren

336 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *