fbpx
+31 654 367536

Hanny; ik ben opnieuw geboren

opnieuw geborenIk had geen idee dat ik – door bij Mary-Rose in coaching te gaan – het gevoel zou krijgen opnieuw geboren te worden.

Waarom ben ik in coaching gegaan bij Mary-Rose?

Dat heeft de volgende redenen: Na jaren van therapieën (incestueus trauma) wilde ik wat met mijn leven gaan doen. Ik wilde weer een doel hebben in mijn leven; van mijn hobby’s mijn werk maken en voor mezelf beginnen.

Maar hoe doe je dat en waar moet je mee beginnen?

Mary-Rose stelde voor om bij het begin te beginnen en aangezien ik absoluut geen energie meer had, was dat het eerste uitgangspunt. Traumaverwerking had alle energie opgeëist en zich omgezet in een behoorlijk overgewicht. Met behulp van Mary-Rose heb ik mijn voeding veranderd en ben ik begonnen met de telefonische coaching.

Wat houd dat in?

Elke donderdagmorgen bel ik met Mary-Rose en heb dan een gesprek met haar van een uur. Dit is soms best intensief, want er komt heel veel aan de orde. De nodige ballast werd opgeruimd, creëerde ruimte in mijn hoofd en uiteindelijk ook in huis.
Wat verandert een mens hier enorm door.

Het veranderen ging ook doorwerken in mijn uiterlijk (25kg afgeslankt) en mijn uitstraling. Ik ben heel wat zelfverzekerder geworden, want ik weet nu zeker: IK MAG ER OOK ZIJN EN BEN OOK IEMAND!!!!!!!!!

Wat een wonder dat je (zelfs al ben je al 53) zo kunt veranderen (Mary-Rose zou zeggen: jezelf worden). Niet iedereen accepteert dat, maar dat is hun probleem.

Raadsel

Mijn psychiater zei dat hij voor een raadsel stond; hij zag niets meer terug van mijn schuwheid en angst die er tot voor kort echt nog waren.

Dat is ook de reden dat ik al na een paar maanden mocht beginnen met het afbouwen van de medicijnen. Dat is zo goed gegaan dat ik er nu sinds enige maanden vanaf ben en ik zelfs niet meer hoef terug te komen.

De veranderingen zijn ook op een andere manier merkbaar, doordat ik bemerk dat bepaalde mensen en dingen echt niet meer bij mij passen.

Dat is best moeilijk maar ook dat vindt zijn plek en ik moet toegeven dat het bevrijdend werkt: mensen die me heel erg geclaimd hebben, laat ik nu vallen. Daar stop ik echt geen energie meer in. Ook kunnen ze me nu niet meer ergeren, hierdoor houd ik energie over voor andere dingen.

Ik ben opnieuw geboren

Als ik ernaar kijk hoe ik nu mijn leven leef en hoe dat geweest is, ben ik (eerlijk waar) opnieuw geboren. NOOIT MEER TERUG NAAR HET OUDE!!! Ik wil nooit meer in een hokje geplaatst worden en dat laat ik ook niet weer gebeuren.

Het is alles bij elkaar best zwaar geweest, maar als je écht wilt, ga je ervoor.

De hulp van Mary-Rose was en is nog steeds grandioos, maar één ding moet absoluut gezegd worden: ze “pushed” je niet, ze geeft dingen aan en het is aan jezelf wat je ermee doet.

Ik heb er erg veel aan en ik blijf er ook aan werken om het zo te houden. Vooral ook omdat ik met haar hulp een aantal van mijn hobby’s omzet in mijn eigen galerie.
In één coaching “fietsen” wij van personal naar business coaching en weer terug op een heel natuurlijke manier.

Hanny (dame 50+)

 


 

 

Aanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleidAanvullende info

KnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken. Daarnaast ook ter bescherming van hun bedrijf, hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.
Zo ook met deze testimonial – juist deze!

Bewaren

477 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *