fbpx
+31 654 367536

Gert; stage met positieve rem

de rem is kennisIk ben Mary-Rose tijdens mijn stage tegengekomen.
Ik ben een 24 jarige student aan de hogeschool van Rotterdam. Daar studeer ik International Business and Management Studies (IBMS).

Na ik de eerste twee jaar van mijn opleiding heb weten te voltooien met positieve resultaten, moest ik een minor kiezen, ik had de keuze uit Marketing, Logistics en Finance.

Lang hoefde ik niet na te denken om marketing te kiezen. Marketing boeit mij namelijk al jaren.

Ik bedoel…. WAAROM kent iedereen NIKE?? Aan de start van het derde jaar ben ik voor mijn opleiding moest stage gaan lopen in het gebied van mijn minor.

 

Stagebedrijf,

Na een tijd van zoeken naar een stageplek ben ik terecht gekomen bij een bedrijf dat de import, export, inkoop en verkoop verzorgd van de AGF (aardappelen, groente en fruit) voor een groot aantal markthandelaren, supermarkten, groenteboeren en horeca.

Bij dat bedrijf werkt Mary- Rose Kolkman als interim-manager, personal coach en team coach.
Hier is Mary- Rose mijn stage begeleidster

 

Solliciteren bij Mary- Rose,

Na een sollicitatie gesprek bij Mary- Rose kon ik beginnen aan mijn stage. Dit was mijn eerste kennismaking met Mary- Rose.

 

Stage met positieve rem,

Gedurende mijn stage die nog maar kort aan de gang is, heb ik gemerkt dat Mary- Rose een positieve rem is op mijn werk, ik ben een zoals zij dat zegt een vuur-persoon die gaat.

Op het moment dat ik te snel ga, merk ik dat Mary- Rose bij mij op de rem duwt om even terug te gaan om de puntjes op de i te zetten, om mijn werk kwalitatief beter te maken en of helemaal af te maken.

 

Positieve vibe,

Door mijn werk met haar door te spreken laat zij mij zelf over dingen nadenken om mijn werk te verbeteren en te verbreden. Doordat zij dit doet, kom ik telkens weer op nieuwe dingen om te verwerken zonder dat ik in die richting geduwd word door haar.

Ook mijn woordkeuze en schrijfstijl word door haar verbeterd ondanks dat ik het zelf schrijf. Ik ben snel geneigd om een passieve saaie lap tekst neer te zetten die de aandacht van lezer snel doet laten verdwijnen. Ik heb van haar geleerd om een actieve schrijftaal toe te passen op mijn werk dat de lezer doet interesseren.

Gert (student – 24 jr)

 


 

Aanvullende info KnowVision cliënten beschermingsbeleid

Aanvullende infoKnowVision Testimonials zijn (altijd) onder pseudoniem!
Deze beslissing is genomen ter bescherming van de cliënten die zware uitdagingen zijn aangegaan door in coaching te gaan en aan zichzelf te gaan werken, terwijl ze nare dingen hebben meegemaakt. Daarnaast ook ter bescherming van hun familieleden of de goed bewaarde geheimen van cliënten tegenover hun achterban.
Dit besluit geldt ook voor de testimonials aangaande de business afdeling. Immers binnen het besproken bedrijf kunnen gecoachte werknemers de anonimiteit wensen.

 

356 views


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *